Hoppa till innehåll

Vårt körliv

Mer än bara en kör

Lodola arrangerar flera framträdanden varje år, både i egen regi och i samarbete med solister och orkestrar. Vi har en ambition att resa vartannat år och har genom åren medverkat på körfestivaler, OS i körsång och flertalet samarbeten med vänkörer som tagit oss till länder inom och utom Europa – resor som genererat gapskratt och upplevelser som det fortfarande pratas varmt om.

Lodola är mer än bara en kör! Vi är ett glatt gäng sångare i blandade åldrar som har en ambition att kören ska vara levande och tillsammans få skapa härliga minnen. Här nedan är ett urval av alla de fantastiska stunder vi har fått uppleva under de senaste åren!

I bussen till Bornholm

I maj 2023 deltog vi i körfestivalen på Bornholm. I bussen på vägen ner tog dirigent Thomas tillfället i akt att slipa tonerna till Uti vår hage inför kvällens uppträdanden.

När juldagsmorgon glimmar

Julkonserten är en lång tradition i Lodola och under många år har vi haft nöjet att få sjunga i Örgryte Nya Kyrka. Kom i julstämning till en stämningsfull version av När juldagsmorgon glimmar.

Malin Steneby – Alt

”Jag tycker att det är häftigt att tillhöra en kör med så stor musikalisk talang, både hos körkollegor men inte minst vår proffsiga och underhållande dirigent. En anrik men framförallt familjär kör, där måndagsrepetitionerna förlänger helgen med socialt umgänge, musik och glädje.”

Rodi Hren – Tenor

Att sjunga i kören är uppfriskande, energigivande och inte minst vansinnigt kul. Jag är helt upprymd efter en repkväll.
Som grädde på moset är vår dirigent, Thomas, hysteriskt underhållande och rolig!

Den sjungande julgranen

Lodola fick äran att inviga granen i Bältespännarparken 2004. Sedan premiären har vi varit en aktiv del, flera år tillsammans med andra körer men även fyllt hela granen själva något år. Roligt att kunna glädja Göteborgarna men även inresta turister. Vi hoppas att granen kommer tillbaka som en del av Göteborgs Julstad!

Repetitionstid

Kontakt

Sociala medier